Solucions prefabricades

Les nostres solucions constructives

Edificació

Repensem el paper de l'enginyeria i el disseny en l'edificació industrialitzada i, de manera competitiva, aconseguim la qualitat, l'execució i els pressupostos més eficients. A més, la constant renovació tecnològica és el nostre valor afegit, perquè ens manté a l'avantguarda de la indústria de la construcció.

Saber més

Obra civil

La societat avança i nosaltres formem part del camí; simplifiquem i agilitem els processos d'execució d'obres civils, industrialitzant i optimitzant els processos productius mitjançant la nostra àmplia varietat de prefabricats.

Saber més

Sector ferroviari

Portem més de mig segle creant productes per a les vies de ferrocarril, metro i tramvies i ajudant, així, a construir xarxes eficients ia connectar llocs i persones. Mitjançant la regeneració tecnològica i el nostre focus posat a solucionar reptes, dissenyem els components necessaris per al transport sostenible.

Saber més

Residencial

Creem llars per a les persones: amb les nostres solucions residencials, ajudem a construir una societat més pròspera i estable. Els nostres prefabricats de formigó formen part de promocions i habitatges a diferents localitzacions.

Saber més

Contacte Solucions prefabricades

General

info.ps@molins.es

+34 91 343 03 48

Espronceda 38, Local 3 28003 Madrid