Formigó i àrids

Serveis

Anem un pas més enllà: aportem solucions constructives. Oferim assessorament tècnic sobre els nostres productes i serveis integrats a peu d'obra.

Veure tots

Qualitat

Tots els nostres productes estan subjectes a un control de qualitat estricte. Comptem amb una xarxa de laboratoris propis equipat per fer anàlisis d'àrids, formigons i morters. A més, realitzem la recollida de provetes a l'obra per verificar la qualitat dels nostres productes. Amb aquesta metodologia aconseguim una traçabilitat completa de la qualitat de cada solució.

Saber més

Sostenibilitat

Integrem la sostenibilitat en el nostre dia a dia, buscant la màxima eficiència en les nostres operacions, des de la fabricació, des del procés de fabricació fins al servei a l'obra.

Els nostres àrids reciclats són part de la nostra aposta per una edificació sostenible, de producció local i elevada durabilitat.

Apliquem tècniques avançades i materials de menor empremta de carboni, per reduir les emissions de CO2 dels nostres productes.

Descarregables

Innovació

La innovació forma una part essencial dels productes i serveis que desenvolupem. El nostre comitè de R+D+i coordina diferents projectes vinculats a noves tendències com les smart cities, l'eficiència energètica, la resiliència urbana o els materials sostenibles, entre d'altres.

Coneix Susterra

Susterra materialitza els nostres avenços cap a un present i un futur més sostenible en una sèrie de productes que recolza la descarbonització i l'economia circular.

Àrea client

Contacte Formigó i àrids

Tots els nostres contactes

General

info.ca@molins.es

+34 936 806 000

Ctra N-340 Km. 1.242,300 08620, Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)

Atenció al client

sac.ca@molins.es
Whatsapp

+34 936 806 020