Estratègia de sostenibilitat

El nostre compromís

El compromís amb el medi ambient i amb un món millor està intrínsecament lligat al nostre model d‟activitat, basat en el desenvolupament de materials sostenibles i innovadors per al sector de la construcció.

Ara, amb la definició dels nostres objectius de desenvolupament sostenible, avancem amb el pas més ferm que mai perquè els resultats dels propers anys es plasmin de manera inequívoca i impactin de manera encara més evident i quantificable en el benestar del nostre entorn.

JULIO RODRÍGUEZ, conseller delegat

"Hem emprès un apassionant viatge que ens portarà a ser neutres en carboni el 2050. Tenim l'ambició, els recursos i el talent per aconseguir-ho."

Carlos Martínez, Director de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat

“Tenim el convenciment que únicament des de la màxima conscienciació mediambiental es podrà avançar com a empresa i com a societat.”

Objectius per al 2030

El nostre Roadmap treballa de manera simultània per abastar els millors resultats a totes les nostres àrees d’activitat ia tots els països on operem.

Ens focalitzem en cinc pilars: Seguretat i Salut, Canvi Climàtic i Energia, Medi Ambient i Natura, Economia Circular i Responsabilitat Social Corporativa i cadascun està recolzat per nombroses accions específiques encaminades a assolir els nostres objectius.

  • 55% de consum d'energia elèctrica procedent de fonts renovables
  • 20% de reducció de les emissions respecte 2020 (Scope 1+2)
  • 40% de substitució energètica
  • 68% de reducció del factor clínquer/ciment
  • 100% de les nostres operacions amb plans formals amb la comunitat
  • 23% de dones en llocs de gestió
  • 100% de les nostres plantes en àrees sensibles de programes de gestió d‟aigua i programes de biodiversitat

 

 

objectius de desenvolupament sostenible

La nostra contribució als ODS