Economia circular

Els nostres productes Susterra totalment o parcialment reciclats compleixen criteris de reducció de les emissions de CO2. Poden incorporar matèries primeres dorigen reciclat o bé produir-se amb matèries primeres 100% resultants de la valorització de residus.

Serveis

La minimització de lús de recursos i la circularitat són els nostres objectius. Algunes de les nostres mesures inclouen la gestió de residus, la valorització energètica i la creació de combustibles i materials alternatius.

Veure tots

Qualitat

Disposem d'un ampli equip de professionals que realitza assaigs i controls exhaustius als nostres laboratoris. A més, executem auditories externes que certifiquen els nivells de qualitat òptims dels nostres productes i garanteixen el compliment de la normativa vigent a tots els àmbits.

Laboratoris propis equipats amb la tecnologia més moderna a les nostres instal·lacions.
Assajos als materials valoritzats per assegurar que les seves propietats físiques i químiques són les adequades per a les seves aplicacions.
8 Instal·lacions dedicades a l'economia circular ia la valorització ens permeten transformar els residus en primeres matèries, oferint-los una nova vida útil.

Àrea client

Contacte Economia circular

General

info.ce@molins.es

+34 936 806 000

CN- 340 Km 1242,3 08620 Sant Vicenç dels Horts
Barcelona

Atenció al client

sac.ca@molins.es
Whatsapp

+34 936 806 000