TUTORIAL: Rehabilitació i impermeabilització de piscines

REHABILITACIÓ I IMPERMEABILITZACIÓ DE PISCINES: PASSOS PER SEGUIR

n

En aquest tutorial t’ensenyarem com rehabilitar i impermeabilitzar la teva piscina. Aprendràs els passos per seguir i les eines necessàries per dur a terme la reparació i la impermeabilització de la teva piscina.

PASSOS PER SEGUIR:

1. Reparació: Ensenyarem com tractar el suport amb aigua a pressió per validar-ne l’adhesió i prosseguir amb la instal·lació del mosaic sobre un altre antic. Per a les petites reparacions i execució de mitges canyes, es fa servir PROPAM® REPAR TECHNO 20 reforçat amb fibres, per a la reparació no estructural del formigó.

2. Impermeabilització: Per realitzar la impermeabilització explicarem com aplicar la primera i segona capa en sentit invers per augmentar les resistències del suport a reparar. Per a aquesta etapa del procés, utilitzarem el PROPAM® IMPE FLEX que actuarà com a làmina contínua flexible, a més del ciment cola flexible PAM® ECOGEL FLEX. que serà utilitzat passat 24 hores, perquè es pugui col·locar el nou mosaic a la piscina.

3. Rejuntat: Per finalitzar el procés de rehabilitació i impermeabilització de la piscina ensenyarem com aplicar el rejuntat, utilitzant el Morter epoxi decoratiu de fàcil neteja BORADA® EPOLUXE

T’animes a rehabilitar i impermeabilitzar la teva piscina?

Segueix aquest tutorial i deixa que la teva piscina llueixi com a nova!