NegocisNotícies

La flota de Molins creix: nou camió formigonera amb eix direccional del darrere

Molins ha adquirit un camió formigonera amb una característica única i innovadora: disposa d’un eix direccional del darrere per poder maniobrar en zones especialment complexes.

El passat mes de setembre, Molins va estrenar el primer camió formigonera amb eix direccional del darrere de tota la seva flota. Es tracta d’un model també únic de la marca Mercedes Benz per a Catalunya, sent Molins la primera empresa a incorporar aquest tipus de camió al seu parc de maquinària. Gràcies a la rotació del seu eix del darrere, el vehicle guanya amplitud de maniobra, facilitant l’accessibilitat a llocs especialment complexos.

Prèviament a posar en circulació el nou camió es va realitzar una formació específica al xofer responsable del nou camió. El departament de manteniment i logística  realitzarà un especial seguiment al vehicle per observar el funcionament i valorar futures adquisicions de maquinària amb aquestes característiques.

< !-- wp:paragraph -->

El camió s’ubica a la planta de formigó de Molins situada a la Zona Franca amb àmbit d’acció a tota l’àrea de Barcelona, ​​zona a la que els camions han de circular diàriament per llocs de difícil accés com són els barris del Born, Gòtic, Gràcia, etc.

D’altra banda, Molins també ha adquirit una nova pala carregadora per a la planta de Montferrer-La Seu i un camió petit per al transport de morter sec. Pas a pas la flota de Molins es modernitza per accedir a tots els punts d’abocament de manera més segura, sostenible i eficient.